Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Pretty Hot And Tempting

Pretty Hot And Tempting

Pretty Hot And Tempting

Pretty Hot & Tempting is een accessoirelabel dat laat zien dat verre landen, andere culturen en verschillende religies goed samengaan met de Hollandse nuchterheid. De uitgebalanceerde mix van invloeden vanuit de hele wereld vormen de basis voor elk product van Pretty Hot & Tempting. Dit zorgt ervoor dat de ontwerpen op de tekentafel uitgroeien tot tassen, portemonnees en mode accessoires met karakter.

De tassen, portemonnees en mode accessoires van Pretty Hot & Tempting zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals diverse leersoorten en huiden gecombineerd met onverwachte combinaties van diverse materialen zoals leer, stoffen en ornamenten. Het resultaat is een sterke, stoere en kleurrijke collectie met bijzondere fashion items die niet mogen ontbreken in je garderobe.

Bij The Little Green Bag vind je een gevarieerde collectie van Pretty Hot & Tempting accessoires. Zo zijn er de leather bracelets die met de hand gemaakt zijn met prachtige details. Pretty Hot & Tempting; een stoer, trendy en kleurrijk merk.

Bestel Pretty Hot & Tempting online

Een gaaf item scoren van Pretty Hot & Tempting? Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Wil je de Pretty Hot & Tempting items liever eerst in het echt zien? We hebben ook meerdere winkels in Nederland. Je kunt altijd even gezellig langs komen! Ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.


PH&T, uitgesproken als "vet" komt van het Amerikaanse woord "PHAT" en oorspronkelijk uit een film met Eddy Murphy. Het is een betiteling van iets leuks, gaafs en moois!