Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Anti-diefstal rugzakken

Anti-diefstal rugzakken
Filters
Sorteer op
53 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

XD Design
XD Design

Cathy Anti-harassment Backpack

€ 83,97 € 119,95 -30%


XD Design
XD Design

Bobby Duffle Anti Theft Backpack

€ 104,97 € 149,95 -30%

Anti-diefstal rugzakken

Voorkom dat jouw waardevolle spullen in jouw tas worden gestolen met een anti-diefstal rugzak! Een anti-diefstal rugzak is zo ontworpen dat het open maken van de tas extra moeilijk is voor dieven. De ritsen van de tas en de vakken zijn verborgen. Bovendien zijn de rugzakken gemaakt van snijvast materiaal, waardoor de tas niet zomaar open te snijden is. De meeste tassen zijn ook voorzien van een RFID- systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat jouw passen niet geskimd kunnen worden. Verder zijn de tassen praktisch ingericht en zijn de meeste voorzien van een USB-kabel. Hierdoor kun je gemakkelijk je telefoon of laptop opladen onderweg. Ook bieden de anti-diefstal rugzakken veel handige opbergvakken aan. Hierdoor kun je al je spullen overzichtelijk inrichten. Een anti-diefstal rugzak is dan ook een echte on-the-go tas! 

Naast het feit dat de anti-diefstal rugzakken enorm veilig zijn, wilt het oog natuurlijk ook wat. The Little Green Bag heeft een ruim assortiment aan anti-diefstal rugzakken. De anti-diefstal rugzakken zijn te herkennen aan de slanke uitstraling en de mooie effen kleuren. Op deze manier zijn de rugzakken niet alleen veilig maar ook nog eens een mooi item om iedere dag gebruik van te maken. De rugzakken zijn uitermate geschikt voor naar het werk, tijdens het reizen of voor dagelijks gebruik. 


Anti-diefstal rugzakken van XD Design

Het merk XD Design is een voorloper op het gebied van anti-diefstal rugzakken. De rugzakken zijn voorzien van de bovengenoemde kenmerken. Bovendien beschikken ze over een alarmsysteem, dat verbonden is met een app. De drie buttons op de schouderband zijn voor het in- en uitschakelen van het alarm en voor het verzenden van een SOS-melding naar een zelfgekozen contact via de app.

XD Design heeft verschillende modellen. De XD Design Bobby rugzakken zijn de echte bestsellers. Deze zijn te koop in verschillende formaten zoals Small, Medium en Large.


Anti-diefstal rugzakken van BG Berlin

Naast XD Design is er nog een merk die zich specialiseert in anti-diefstal rugzakken namelijk, BG Berlin. BG Berlin kenmerkt zich als dé nieuwe generatie aan anti-diefstal rugzakken. Het merk is te herkennen aan het stijlvolle design. De tassen hebben een slanke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren. De vele opbergmogelijkheden zorgen voor een praktische tas waar veel in past. In de tassen bevinden zich vele opbergvakken en een groot laptopvak. Hierdoor zijn de tassen van BG Berlin uitermate geschikt voor een reis of voor het werk. Het zijn dus echte on-the-go tassen. De tassen van BG Berlin kenmerken zich vooral door de Anti-diefstal elementen. De tas is voorzien van geheime vakjes die vanaf de buitenkant niet te zien zijn. Dit zorgt ervoor dat je hier je belangrijke en kostbare spullen in kunt opbergen. Hierdoor zijn deze vakken niet bereikbaar voor dieven en/of zakkenrollers. Ook is de tas voorzien van een USB-kabel en een apart vak voor je telefoon en portemonnee. Deze vakken zijn voorzien van een RFID bescherming en zorgt er dus voor dat deze belangrijke spullen niet geskimd kunnen worden. De tassen van BG Berlin zijn zowel voor mannen als vrouwen een hippe en praktische tas.


Anti-diefstal rugzak kopen

Wil jij voortaan met een veilig gevoel op stap gaan? Shop dan een anti-diefstal rugzak in onze webshop. Bestellingen boven de € 49,95 worden gratis verzonden. Zodra jouw bestelling rond is, gaan wij ermee aan de slag. Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en zo snel mogelijk verzonden, zodat jij er snel gebruik van kunt maken. Wil je de voordelen van een anti-diefstal rugzak eerst in het echt zien? Kom dan eens langs een van onze winkels.