Fjallraven

Kanken Mini forest green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 27 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam forest green
Merk product code F23561
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Kanken
Volume 7 l

Op zoek naar een compacte en stijlvolle rugzak? Maak kennis met de Kanken Mini van Fjallraven. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en natuurlijke optie.

Met een breedte van 22 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 27 cm biedt de Kanken Mini voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het volume van 7 liter zorgt ervoor dat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat.

Deze rugzak is gemaakt van Vinylon F, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en waterbestendigheid. Hierdoor blijven je spullen veilig en droog, zelfs tijdens regenachtige dagen. De Kanken Mini is verkrijgbaar in de kleur "forest green", wat een trendy en natuurlijke uitstraling geeft.

De Kanken Mini is onderdeel van de populaire Kanken serie van Fjallraven. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Kanken Mini is daar geen uitzondering op. Met zijn merkproductcode F23561 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product.

Deze rugzak biedt ook handige opbergopties. Met één buitenvak met ritssluiting kun je gemakkelijk je kleine spullen zoals sleutels, telefoon of portemonnee opbergen en snel terugvinden.

Of je nu een dagje gaat winkelen, naar school gaat of gewoon een trendy accessoire nodig hebt, de Kanken Mini is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze rugzak te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies