FMME

Claire Classic 13.3 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Leer
Merk FMME
Merk kleurnaam Black
Volume 9 l

De Claire Classic 13.3 Inch is een stijlvolle rugzak van FMME, perfect voor dames die op zoek zijn naar een praktische en trendy tas. Met een breedte van 27.5 cm, een diepte van 9.5 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Het laptopvak van deze rugzak is speciaal ontworpen om laptops tot 13.3 inch veilig en beschermd te houden. Of je nu onderweg bent naar je werk, college of gewoon een dagje uit, je kunt erop vertrouwen dat je laptop goed beschermd is.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de Claire Classic 13.3 Inch kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk FMME staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met de kleur Black is deze rugzak tijdloos en veelzijdig, perfect om te combineren met elke outfit.

Met een volume van 9 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of het nu gaat om je laptop, boeken, portemonnee of andere persoonlijke spullen. De Claire Classic 13.3 Inch is de ideale metgezel voor drukke dagen en avontuurlijke reizen.

Als je op zoek bent naar een rugzak die zowel functioneel als modieus is, dan is de Claire Classic 13.3 Inch van FMME de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies