Rains

Rucksack Straw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 29.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Straw
Merk product code 13400
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 11 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Rains Rucksack in de categorie Rugzakken echt iets voor jou! Deze rugzak heeft een breedte van 29.5 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 42 cm, waardoor er genoeg ruimte is voor al je spullen. Het materiaal is gemaakt van duurzaam polyester, wat ervoor zorgt dat de rugzak lang meegaat. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een stoere uitstraling.

De Rains Rucksack is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een laptop vak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Hierdoor kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen. Daarnaast biedt de rugzak ook opberg opties met een open binnenvak, zodat je je spullen georganiseerd kunt opbergen.

De schouderband van de Rains Rucksack is verstelbaar, waardoor je de rugzak kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je de rugzak snel en eenvoudig kunt openen en sluiten. Met een volume van 11 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Rains Rucksack is van het merk Rains, bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle producten. De kleur van deze rugzak is Straw, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. De merk product code van deze rugzak is 13400.

Kortom, de Rains Rucksack is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en praktische rugzak. Met zijn duurzame materiaal, verstelbare schouderband en handige opberg opties is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van de Rains Rucksack!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies