Sandqvist

Tony Vegan Yellow Leaf with Navy webbing

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Organisch katoen
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Yellow Leaf with Navy webbing
Merk product code SQA2001
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

De Tony Vegan rugzak van Sandqvist is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Deze rugzak is gemaakt van organisch katoen, wat niet alleen zorgt voor een duurzaam product, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijke levensstijl. De kleur hardware is zwart, wat een moderne en trendy uitstraling geeft aan de rugzak.

Met een laptop vak dat geschikt is voor een 15 inch laptop, kun je je elektronische apparaten veilig en gemakkelijk meenemen. Daarnaast biedt de Tony Vegan rugzak verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of postuur. De ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting van de tas, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je spullen.

Met een volume van 13 l biedt de Tony Vegan rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse avonturen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel.

Met zijn opvallende gele bladprint en marineblauwe webbing is de Tony Vegan rugzak een echte eyecatcher. De merknaam Sandqvist staat garant voor kwaliteit en stijl, en de productcode SQA2001 zorgt ervoor dat je altijd het juiste product kunt vinden.

Kortom, de Tony Vegan rugzak is de ideale keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en functionele rugzak. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, duurzaam materiaal en verstelbare schouderband is deze rugzak perfect voor elke gelegenheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies