Ucon Acrobatics

Jasper Mini Lotus 15 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 56 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.4 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Ucon Acrobatics
Merk kleurnaam Black
Serie Lotus
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

De Jasper Mini Lotus 15 Inch is een stijlvolle rugzak van Ucon Acrobatics. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 56 cm, is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische tas. De rugzak heeft een inhoud van 16 liter, waardoor er voldoende ruimte is voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Jasper Mini Lotus 15 Inch is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en waterbestendigheid. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne en trendy uitstraling. Met een handige ritssluiting is het gemakkelijk om je spullen veilig op te bergen en te organiseren.

Deze rugzak is niet alleen functioneel, maar ook geschikt voor de modebewuste individuen. De Jasper Mini Lotus 15 Inch maakt deel uit van de Lotus serie, wat staat voor elegantie en verfijning. De merknaam Ucon Acrobatics staat garant voor kwaliteit en stijl.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, is het speciale laptopvak. Met een formaat van 15.4 inch biedt het voldoende bescherming en ruimte voor je laptop. Of je nu onderweg bent naar je werk, college of gewoon een dagje uit, je kunt altijd je laptop veilig meenemen.

Met de Jasper Mini Lotus 15 Inch rugzak ben je klaar om in stijl de wereld te verkennen. Bestel nu en ervaar het gemak en de schoonheid van deze trendy rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies