VAUDE

Citygo 14 Baltic Sea

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 52.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 11 inch
Materiaal Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Baltic Sea
Merk product code 14321
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Citygo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak? Dan is de Citygo 14 van Vaude precies wat je nodig hebt. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is perfect voor volwassenen.

Met een breedte van 31 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 52.5 cm biedt de Citygo 14 voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat wandelen of op reis bent, deze rugzak is ideaal voor elke gelegenheid.

De Citygo 14 is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne en trendy uitstraling.

Deze rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor een 11 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Met de verstelbare schouderband kun je de Citygo 14 comfortabel dragen, ongeacht je lengte of postuur. Daarnaast biedt de rugzak opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden.

De Citygo 14 maakt deel uit van de populaire Citygo serie van Vaude. Met zijn inhoud van 14 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentiële items, zonder dat hij te groot of te zwaar wordt.

Met zijn Baltische Zee kleurnaam en productcode 14321 is de Citygo 14 een echte eyecatcher. Of je nu een fashion statement wilt maken of gewoon op zoek bent naar een praktische rugzak, deze rugzak heeft het allemaal.

Kortom, de Citygo 14 van Vaude is de perfecte metgezel voor elke moderne volwassene. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies