VAUDE

Citygo Bike 23 Baltic Sea

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 51 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Baltic Sea
Merk product code 14519
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Citygo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak voor volwassenen? Dan is de Citygo Bike 23 van Vaude de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 34 cm breed, 20 cm diep en 51 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Citygo Bike 23 is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en optimale bescherming van je spullen. De rugzak is uitgerust met een verstelbare schouderband, waardoor je hem comfortabel kunt dragen, zelfs tijdens lange fietstochten door de stad.

Met een volume van 23 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Daarnaast beschikt de Citygo Bike 23 over handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De rugzak is voorzien van een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 13.3 inch. Hierdoor kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast heeft de Citygo Bike 23 een ritssluiting als sluitingstype, wat zorgt voor extra veiligheid en gemak.

De Citygo Bike 23 is onderdeel van de Citygo serie van Vaude en heeft een stoere zwarte kleur hardware. Het merk kleurnaam van deze rugzak is "Baltic Sea", wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. Met de merkproductcode 14519 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Kortom, de Citygo Bike 23 is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle tas. Met zijn ruime volume, handige opbergopties en duurzame materiaal is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van de Citygo Bike 23!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies