ELLE SHOPPING: 20% korting*
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Liu Jo rugzakken

Liu Jo rugzakken

Liu Jo rugzakken

Het Italiaanse merk Liu Jo is een grote speler in de mode-industrie. Het merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de items. Met de items wil het merk de vrouwelijke schoonheid naar voren brengen. Dit doen ze door elk seizoen weer een verfrissende collectie te lanceren. De items worden gemaakt van de mooiste materialen en de vrolijkste kleuren.


De rugzakkencollectie van Liu Jo

De rugzakkencollectie van Liu Jo bij The Little Green Bag biedt stoere, maar toch elegante modellen. Zo is de backpack een stoer model, vanwege het PU. Maar de goudkleurige hardware zorgt voor elegantie van de tas. Bij de Medium Backpack is dit ook het geval. Bovendien is deze rugzak in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor jouw favoriete kleur er wel bij moet zitten! De rugzak biedt genoeg ruimte om jouw spullen in mee te nemen.


Koop je Liu Jo rugzak online

Zit jouw favoriete rugzak van Liu Jo ertussen? Twijfel dan niet te lang en bestel de rugzak snel via onze webshop. De rugzak wordt zorgvuldig voor je ingepakt en verzonden. Dit alles zo snel mogelijk, zodat jij er zo snel mogelijk plezier van kunt hebben!