Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

MYOMY rugzakken

MYOMY rugzakken

MYOMY rugzakken

Het merk MYOMY, voorheen bekend als Goodforall, streeft naar het creëren van mooie dingen en tegelijkertijd ook naar het bijdragen aan betere leefomstandigheden voor mensen, dieren en de aardbol. De rugzakken van MYOMY worden met de hand geproduceerd. Bovendien is het gebruikte leer afkomstig van dieren met een goed leven. De collectie van MYOMY wordt gekenmerkt door duurzaamheid, verwerkt in klassieke designs.
 

De rugzakken collectie van MYOMY

De rugzakken collectie van MYOMY bij The Little Green Bag bestaat uit verschillende modellen, uitgevoerd in verschillende kleuren. Een ding hebben de rugzakken gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van het beste leer. De My Paper Bag Back Bag Medium is de klassieker My Paper Bag, maar dan in rugzak variant. Deze trendy rugzak biedt genoeg ruimte voor jouw essentials. De My Carry Bag Back Bag Medium is de My Carry Bag, maar dan met schouderhengsels. Deze rugzak is de ideale rugzak voor dagelijks gebruik. Met een rugzak van MYOMY op je rug steel je gegarandeerd de show! Bovendien gaan de tassen jarenlang mee.
 

Koop je MYOMY rugzak online

Ben jij gevallen voor een van de stijlvolle en duurzame rugzakken van MYOMY? Bestel deze dan via onze webshop. Profiteer van gratis verzending boven de € 49,95. De rugzak wordt netjes voor jou ingepakt en opgestuurd. Liever de rugzak eerst in het echt bekijken? Bezoek dan eens een van onze winkels. Daar staan onze medewerkers klaar om jou te helpen!