Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Still Nordic rugzakken

Still Nordic rugzakken

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Still Nordic rugzakken

Still Nordic rugzakken zijn van het Scandinavische merk Still Nordic. Speciaal voor de moderne consument ontwerpt Still Nordic tijdloze en functionele leren tassen en rugzakken. De waarden passie, loyaliteit en verantwoordelijkheid staan centraal bij het merk. Waarbij de focus van de designs ligt bij de functionaliteit, leer, duurzaamheid en betaalbaarheid van de rugzakken.
 

Collecties

Elk voor- en najaar wordt er een nieuwe collectie van Still Nordic op de markt gebracht. Daarnaast is er altijd een basiscollectie te vinden die het hele jaarrond beschikbaar is. Ieder half jaar komt Still Nordic weer met mooie, functionele, tijdloze en creatieve designs. 
 

Still Nordic rugzakken

Een mooie leren rugzak is onmisbaar bij elke outfit. De rugzakken van Still Nordic worden gemaakt van 100% echt leer en met de hand afgewerkt. Zo heeft elke rugzak sprekende details en een unieke uitstraling. Door de hoogwaardige kwaliteit zorgen de rugzakken voor jarenlang plezier!
 

Bestel je Still Nordic rugzak online

Ga jij voor een Scandinavische tijdloze Still Nordic rugzak? Bestel jouw favoriet snel via onze webshop. De rugzak wordt zorgvuldig voor je ingepakt en opgestuurd. Vanaf € 49,95 profiteer je van gratis verzenden!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.