Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Ucon Acrobatics rugzakken

Ucon Acrobatics rugzakken
Je selectie Wis alles
Filters
Sorteer op
29 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*
Ucon Acrobatics rugzakken

De Ucon Acrobatics rugzakken komen van oorsprong uit Duitsland. Het Duitse tassenmerk focust zich op de drukke man of vrouw die houdt van efficiënte en minimalistische designs. De oprichters van Ucon Acrobatics willen met hun creativiteit en het gebruik van innovatieve materialen verantwoorde tassen produceren. 

De materialen die Ucon Acrobatics gebruikt voor het produceren van de rugzakken zijn zoveel mogelijk gerecycled en milieuvriendelijk. Er wordt geen echt leer gebruikt om de rugzakken zo eerlijk mogelijk te maken.
 

Rugzakken van Ucon Acrobatics

Het uiterlijk van de Ucon rugzakken zijn ruim, stijlvol en minimalistisch. De rugtassen zijn gedetailleerd afgewerkt. Dit is terug te zien aan het logo, aan de twee manieren om de rugtas te openen en aan de binnenkant van de tas. Door het minimalistische design van de rugzakken zijn de rugzakken met elke outfit te combineren. Ga voor basic zwart, beige, blauw, groen of paars. 
 

Bestel je Ucon Acrobatics rugzak online

Heb jij jouw favoriete rugzak van Ucon Acrobatics gevonden? Bestel deze dan via onze webshop. Profiteer van gratis verzending boven de € 49,95. De rugzak dames wordt netjes voor jou ingepakt en opgestuurd. Liever de rugtas dames eerst in het echt bekijken? Bezoek dan eens een van onze winkels.