Clarks Originals

Weaver Men Maple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Synthetisch materiaal
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Maple
Merk product code 261721837
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Weaver Men is een stijlvolle toevoeging aan de collectie desert boots voor heren. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De thermoplastisch rubberen zool biedt uitstekende grip en flexibiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen. Deze desert boots zijn ontworpen door het bekende merk Clarks Originals, wat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze schoenen is Maple, een warme en tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de vetersluiting kun je de pasvorm van de Weaver Men desert boots naar wens aanpassen. Of je nu een strakke of losse pasvorm verkiest, deze schoenen bieden de flexibiliteit om aan jouw voorkeuren te voldoen. De ronde neus van deze desert boots geeft een klassieke en veelzijdige uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor zowel casual als formele gelegenheden. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, de Weaver Men desert boots zullen je stijlvol en comfortabel begeleiden.

Met de productcode 261721837 kun je deze specifieke variant van de Weaver Men desert boots gemakkelijk vinden en bestellen. Voeg deze tijdloze en trendy schoenen toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met Clarks Originals als merk weet je zeker dat je investeert in kwaliteit en vakmanschap. Bestel vandaag nog je eigen paar Weaver Men desert boots in de kleur Maple en maak een statement met je schoenen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies