Guess

Semmiy2 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code FL8S2Y FAL10
Type hak Naaldhak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Puntige neus

Ben je op zoek naar een paar trendy enkellaarsjes die perfect zijn voor dames? Dan is de Semmiy2 van Guess precies wat je nodig hebt! Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig polyester, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en een stijlvolle uitstraling.

De zool van de Semmiy2 is gemaakt van duurzaam rubber, waardoor je grip en stabiliteit hebt bij elke stap die je zet. De naaldhak geeft deze enkellaarsjes een elegante en vrouwelijke touch, terwijl de puntige neus zorgt voor een trendy uitstraling.

Het elastische sluitingssysteem maakt het gemakkelijk om de enkellaarsjes aan en uit te trekken, zonder gedoe met veters of ritsen. Zo kun je snel de deur uit en genieten van je dag, terwijl je er geweldig uitziet.

De Semmiy2 enkellaarsjes zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of je look wilt completeren voor een avondje uit, deze enkellaarsjes passen perfect bij elke gelegenheid.

Met de productcode FL8S2Y FAL10 weet je zeker dat je een authentiek paar Guess enkellaarsjes in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Semmiy2 is daar geen uitzondering op.

Wacht niet langer en voeg de Semmiy2 enkellaarsjes toe aan je collectie! Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies