UGG

Classic Mini Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1002072
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Mini enkellaarsjes van UGG zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de laarsjes is gevoerd met zacht wol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen.

De zool van de Classic Mini enkellaarsjes is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor optimale demping en flexibiliteit. Hierdoor kun je de hele dag comfortabel rondlopen, zonder vermoeide voeten te krijgen. Het ronde neusontwerp geeft de laarsjes een klassieke uitstraling, terwijl de afwezigheid van een sluiting zorgt voor een moeiteloze instap.

UGG is een bekend merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. De Classic Mini enkellaarsjes zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. Met de productcode 1002072 behoren deze laarsjes tot de Classic serie van UGG, wat garant staat voor tijdloze elegantie en duurzaamheid.

Of je nu een casual outfit wilt completeren of een formele look wilt versterken, de Classic Mini enkellaarsjes van UGG zijn de perfecte keuze. Met hun hoogwaardige materialen, comfortabele pasvorm en tijdloze design, zul je er zeker van zijn dat je er altijd stijlvol uitziet, waar je ook naartoe gaat.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies