Fred de la Bretoniere

FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam Black
Merk product code 151010075
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar een paar stijlvolle espadrilles die perfect passen bij jouw zomerse outfits? Dan is de FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede van Fred de la Bretoniere precies wat je nodig hebt. Deze espadrilles behoren tot de categorie Espadrilles en zijn speciaal ontworpen voor dames.

Deze espadrilles zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan en biedt tegelijkertijd duurzaamheid. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van leer, wat zorgt voor extra comfort en ademend vermogen.

De zool van de FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede is gemaakt van rubber. Dit zorgt voor een goede grip en maakt de schoenen geschikt voor zowel binnen als buiten. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje naar het strand gaat, deze espadrilles bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Deze espadrilles zijn ontworpen door het bekende merk Fred de la Bretoniere. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en tijdloze ontwerpen. De kleur van deze espadrilles is zwart, wat zorgt voor een klassieke en veelzijdige uitstraling. De productcode van deze espadrilles is 151010075.

De FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede heeft een vetersluiting, waardoor je de schoenen eenvoudig kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een speelse en vrouwelijke uitstraling. Combineer deze espadrilles met een zomerjurkje, een jeans of een rok en creëer moeiteloos een trendy en comfortabele look.

Met de FRS0040 Espadrille Lace Up Luxury Suede van Fred de la Bretoniere ben je klaar voor de zomer. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle en comfortabele schoenen die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies