DWRS

Leon Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk DWRS
Merk kleurnaam Off White
Merk product code 261391-01
Type hak Naaldhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Puntige neus

Maak kennis met Leon, de perfecte enkellaarsjes voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze enkellaarsjes behoren tot de categorie "Enkellaarsjes" en zijn een absolute must-have voor elke fashion-forward vrouw.

Leon is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig draagplezier. Met deze enkellaarsjes ben je verzekerd van kwaliteit.

De rubberen zool van Leon biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen elke stap kunt zetten. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, deze enkellaarsjes zorgen ervoor dat je comfortabel en moeiteloos kunt bewegen.

Leon is ontworpen door het gerenommeerde merk DWRS, dat bekend staat om zijn vakmanschap en oog voor detail. Met de kleurnaam "Off White" voegt dit paar enkellaarsjes een vleugje elegantie toe aan elke outfit. De productcode van dit merk is 261391-01.

Met een naaldhak en ritssluiting zijn deze enkellaarsjes zowel trendy als praktisch. De puntige neus geeft een moderne en verfijnde uitstraling, waardoor je er altijd stijlvol uitziet, waar je ook naartoe gaat.

Maak een statement met Leon, de enkellaarsjes die jouw fashion game naar een hoger niveau tillen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze enkellaarsjes te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies