Guess

Pialy Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code FL5PIA LEA08
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

Pialy is een prachtig paar pumps voor dames, perfect voor elke gelegenheid. Deze pumps zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm en een stijlvolle uitstraling. De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze pumps zijn daar geen uitzondering op. De zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. Met de productcode FL5PIA LEA08 weet je zeker dat je een authentiek paar Guess-pumps krijgt.

Deze pumps hebben een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort. De puntige neus geeft een verfijnde en trendy uitstraling. Met de geen sluiting is het gemakkelijk om in en uit de schoenen te stappen. Pialy is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze en veelzijdige pump. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of een speciale gelegenheid hebt, deze pumps zullen je look compleet maken. Combineer ze met een jurk, rok of broek en je bent klaar om te stralen.

Met Pialy pumps van Guess ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog je eigen paar en voeg een vleugje elegantie toe aan je schoenencollectie. Deze pumps zullen je niet teleurstellen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies