Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Unisa

Kumo Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Synthetisch materiaal
Merk Unisa
Merk kleurnaam Black
Type hak Sleehak
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen? Dan is de Kumo van Unisa de perfecte keuze voor jou. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelen ze zacht en soepel aan, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort.

De Kumo sandalen hebben een trendy sleehak, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook een extra vleugje elegantie toevoegen aan je outfit. De sandalen zijn voorzien van een handige klittenbandsluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. Daarnaast hebben ze een open neus, wat zorgt voor een luchtige en zomerse uitstraling.

Wat deze sandalen echt bijzonder maakt, is het merk Unisa. Unisa staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en tijdloze ontwerpen. De Kumo sandalen zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat ze gemakkelijk te combineren maakt met elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of jezelf wilt laten stralen tijdens een avondje uit, deze sandalen zijn de perfecte aanvulling op jouw schoenencollectie.

De zool van de Kumo sandalen is gemaakt van synthetisch materiaal, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Hierdoor kun je ze met vertrouwen dragen op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt op het strand of een dagje gaat shoppen in de stad, met deze sandalen loop je altijd comfortabel en in stijl.

Maak je zomerse look compleet met de Kumo sandalen van Unisa. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze sandalen te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies