Go Bananas

Cat Slippers Yellow Cat Print

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Go Bananas
Merk kleurnaam Yellow Cat Print
Merk product code GB22SCAT-SL
Patroon Dierenprint
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar schattige en comfortabele slippers voor tieners? Dan zijn deze Cat Slippers van Go Bananas echt iets voor jou! Met hun opvallende gele kattenprint zijn deze slippers perfect voor jongeren die houden van een speelse en trendy stijl.

Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt voor een duurzame en flexibele constructie, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen. De rubberen zool biedt ook uitstekende grip, zodat je niet uitglijdt, zelfs niet op gladde oppervlakken.

De Cat Slippers hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus geeft je tenen voldoende ruimte om te ademen en voorkomt dat je voeten oververhit raken. Deze slippers zijn perfect voor casual gelegenheden, zoals een dagje naar het strand of een ontspannen wandeling in het park.

Met het dierenprintpatroon voeg je een speels en trendy element toe aan je outfit. Of je nu een jeans en een T-shirt draagt of een zomerjurk, deze Cat Slippers geven je look net dat beetje extra. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor tieners die dol zijn op katten en mode.

De Cat Slippers van Go Bananas hebben een unieke productcode (GB22SCAT-SL) en zijn verkrijgbaar in de kleur Yellow Cat Print. Deze slippers zijn speciaal ontworpen voor tieners en passen perfect bij hun stijl en persoonlijkheid. Bestel vandaag nog een paar en geef je voeten de comfortabele en trendy behandeling die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies