UGG

Fluff Yeah Slide Spotty Natural

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Natural
Merk product code 1130883
Type hak Sleehak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen? Dan zijn de Fluff Yeah Slide Spotty sandalen van UGG perfect voor jou! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard draagcomfort.

De Fluff Yeah Slide Spotty sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig wol, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een zachte en warme ervaring, zelfs op de koelere dagen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je deze sandalen lang kunt dragen.

UGG is een bekend merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. De natuurlijke kleur van deze sandalen geeft ze een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de productcode 1130883 weet je zeker dat je een authentiek paar UGG-sandalen in handen hebt.

De Fluff Yeah Slide Spotty sandalen hebben een sleehak, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan je look. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de sandalen perfect om je voeten passen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over losse bandjes.

Met een open neus hebben deze sandalen een moderne en trendy uitstraling. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Fluff Yeah Slide Spotty sandalen zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies