Fred de la Bretoniere

Sneaker Soft Nappa Leather Suede and Metallic White Offwhite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam White Offwhite
Merk product code 101010372
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Sneaker Soft Nappa Leather Suede and Metallic is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen.

De rubberen zool van deze sneakers biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje gaat shoppen, deze sneakers zullen je voeten ondersteunen en comfort bieden gedurende de hele dag.

De Sneaker Soft Nappa Leather Suede and Metallic is ontworpen door het gerenommeerde merk Fred de la Bretoniere. Dit merk staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De combinatie van zacht nappa leer, suède en metallic accenten geeft deze sneakers een trendy en eigentijdse uitstraling.

Met vetersluiting en een ronde neus bieden deze sneakers een perfecte pasvorm en een klassiek design. Of je ze nu combineert met een casual jeans of een zomerse jurk, deze sneakers zullen je outfit compleet maken en je een zelfverzekerde uitstraling geven.

De Sneaker Soft Nappa Leather Suede and Metallic in de kleur White Offwhite heeft de productcode 101010372. Deze sneakers zijn een tijdloze toevoeging aan je schoenencollectie en zullen je keer op keer laten stralen. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies