Liu Jo

Maxi Wonder 57 Sneaker Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Sand
Merk product code BA3097PX3490
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers? Dan is de Maxi Wonder 57 Sneaker van Liu Jo echt iets voor jou! Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Het materiaal aan de binnenkant is zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, zodat je moeiteloos kunt wandelen en rennen.

De Maxi Wonder 57 Sneaker in de kleur Sand is een echte eyecatcher. Het merk Liu Jo staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen, en deze sneaker is daar geen uitzondering op. Met de ronde neus en het plateauhakje geven deze sneakers je een trendy en vrouwelijke uitstraling. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm.

Deze Maxi Wonder 57 Sneaker heeft een unieke productcode: BA3097PX3490. Hiermee kun je er zeker van zijn dat je een authentiek Liu Jo-product in handen hebt. De sneakers zijn niet alleen modieus, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Met deze sneakers ben je klaar om de wereld te veroveren, of het nu gaat om een dagje winkelen, een avondje uit of gewoon een casual dag op kantoor.

Wacht niet langer en voeg de Maxi Wonder 57 Sneaker toe aan je schoenencollectie. Met deze sneakers ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en laat je voeten stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies