Shoesme

Baby Soft Marino

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Microleer
Materiaal binnenkant Microleer
Materiaal binnenzool Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Marino
Merk product code BS8A001
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Baby Soft is een paar hoge sneakers van het merk Shoesme, perfect voor de allerkleinsten. Deze sneakers zijn gemaakt van microleer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De binnenzool is gemaakt van leer, wat zorgt voor extra comfort. De rubberen zool biedt goede grip en ondersteuning bij het leren lopen. Met de vetersluiting kunnen de sneakers gemakkelijk worden aangetrokken en stevig worden vastgemaakt. De ronde neus geeft de schoenen een speelse uitstraling.

Baby Soft in de kleur Marino is een trendy keuze voor jouw kleintje. Het merk Shoesme staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de productcode BS8A001 weet je zeker dat je een authentiek paar sneakers in handen hebt. Deze hoge sneakers zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden zowel stijl als comfort.

Met Baby Soft hoge sneakers geef je jouw baby een modieuze look. Het microleer zorgt voor een zachte en soepele pasvorm, terwijl de rubberen zool zorgt voor stabiliteit en grip. De ronde neus voegt een speels element toe aan het ontwerp. Deze sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits. Met de vetersluiting blijven de sneakers stevig aan de voeten van je kleintje zitten.

Ontdek de kwaliteit en stijl van Shoesme met Baby Soft hoge sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig microleer en hebben een comfortabele leren binnenzool. De rubberen zool zorgt voor goede grip en ondersteuning bij het leren lopen. Met de ronde neus en trendy kleur Marino zijn deze sneakers een echte eyecatcher. Bestel nu en geef jouw baby een modieuze start!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies