Shoesme

Shoesme Trainers Blue Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Blue Grey
Merk product code ST23S019
Type sluiting Klittenband, Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere en comfortabele sneakers voor je kinderen? Dan zijn de Shoesme Trainers echt iets voor jou! Deze lage sneakers zijn perfect voor actieve kinderen die er stijlvol uit willen zien. Met hun ronde neus en blauw-grijze kleur passen ze bij elke outfit.

De Shoesme Trainers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een trendy uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en ondersteuning, zodat je kinderen veilig kunnen rennen en spelen.

Deze sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Shoesme, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met hun klittenbandsluiting en veters kunnen de Shoesme Trainers eenvoudig worden aangetrokken en stevig worden vastgemaakt. Zo kunnen je kinderen zelfstandig hun schoenen aantrekken en genieten van ultiem gemak.

De Shoesme Trainers hebben een unieke productcode (ST23S019) en zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Ze zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en kunnen gedragen worden bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dagje naar school, een speeldate of een familie-uitje, deze sneakers zijn altijd een goede keuze.

Maak een statement met de Shoesme Trainers en geef je kinderen de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies