Vans

UA Sk8-Hi MTE-1 Black White Checkerboard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black White Checkerboard
Merk product code VN0A5HZYA041
Serie MTE
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De UA Sk8-Hi MTE-1 is een stijlvolle hoge sneaker voor heren. Deze sneaker is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is gemaakt van comfortabel textiel, waardoor je de hele dag door kunt blijven lopen zonder last te krijgen van je voeten.

De zool van de UA Sk8-Hi MTE-1 is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu door de stad loopt of een avontuurlijke wandeling maakt, met deze sneaker ben je verzekerd van stabiliteit en comfort.

De UA Sk8-Hi MTE-1 is een product van het bekende merk Vans. Deze sneaker is onderdeel van de MTE serie, wat staat voor Mountain Edition. Dit betekent dat de schoen speciaal ontworpen is om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Regen, sneeuw of kou, met deze sneaker blijven je voeten droog en warm.

De UA Sk8-Hi MTE-1 heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft de sneaker een klassieke en tijdloze uitstraling. Met de merk kleurnaam "Black White Checkerboard" en de unieke merk product code VN0A5HZYA041, is deze sneaker een echte eyecatcher.

Als je op zoek bent naar een trendy en comfortabele hoge sneaker, dan is de UA Sk8-Hi MTE-1 van Vans de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige materialen, duurzame zool en stijlvolle design, is deze sneaker een must-have voor elke fashion-forward man.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies