Vans

Ua Ultrarange Exo Hi Mte-1 Hanna Scott Multi Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Multi Black
Merk product code VN0A5KS5A6L1
Serie MTE
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar een paar stoere hoge sneakers? Dan is de Ua Ultrarange Exo Hi Mte-1 Hanna Scott van Vans perfect voor jou! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en bieden een combinatie van stijl en comfort.

Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning.

De rubberen zool van de Ua Ultrarange Exo Hi Mte-1 Hanna Scott biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden. Of je nu door de stad loopt of een avontuurlijke wandeling maakt, deze sneakers zorgen ervoor dat je stevig op je voeten staat.

Deze sneakers zijn onderdeel van de MTE-serie van Vans, wat staat voor Mountain Edition. Dit betekent dat ze speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Regen, sneeuw of kou, met deze sneakers ben je altijd goed voorbereid.

De Ua Ultrarange Exo Hi Mte-1 Hanna Scott heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft de schoen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

Met de Multi Black kleur en het opvallende Vans-logo op de zijkant van de schoen, maak je zeker een fashion statement. Combineer deze sneakers met je favoriete jeans en een casual shirt voor een trendy en comfortabele look.

Bestel nu de Ua Ultrarange Exo Hi Mte-1 Hanna Scott van Vans en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies