VEJA

Canary White Pierre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam White Pierre
Merk product code YE0102500C
Serie Canary
Type sluiting Elastische veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers voor kinderen? Dan is de Canary Lage Sneaker van Veja precies wat je nodig hebt. Deze sneakers zijn niet alleen trendy, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt van gerecycled polyester, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke keuze, maar ook voor een comfortabele pasvorm.

De zool van de Canary sneaker is gemaakt van rubber, waardoor deze sneakers perfect zijn voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om rennen, spelen of gewoon relaxen, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning en grip. De ronde neus en elastische veters zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele pasvorm.

Veja is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De Canary sneaker is onderdeel van de White Pierre collectie en heeft de productcode YE0102500C. Met zijn tijdloze ontwerp en neutrale kleur is deze sneaker perfect te combineren met elke outfit. Of het nu gaat om een casual look of een meer geklede stijl, de Canary sneaker voegt altijd een vleugje stijl toe.

Maar dat is niet alles. Deze sneakers zijn ook nog eens gemaakt van gerecycled en organisch materiaal, waardoor je een bewuste keuze maakt voor het milieu. Met de Canary Lage Sneaker van Veja loop je niet alleen in stijl, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen het beste van comfort en stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies