VEJA

Small V-12 Chfree White Multi Miel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam White Multi Miel
Merk product code XV0503013
Serie V-12
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De Small V-12 Chfree is een trendy paar Lage Sneakers voor kinderen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben een binnenkant van gerecycled polyester. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk Veja staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze sneakers zijn geen uitzondering. De kleur van deze schoenen is White Multi Miel, wat zorgt voor een frisse en veelzijdige uitstraling. Met de klittenbandsluiting zijn deze sneakers gemakkelijk aan en uit te trekken. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke en comfortabele pasvorm.

De Small V-12 Chfree maakt deel uit van de populaire V-12 serie van Veja. Deze serie staat bekend om zijn moderne ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met de combinatie van leer en gerecycled polyester bieden deze sneakers niet alleen stijl, maar ook een duurzame keuze. De witte kleur met subtiele kleuraccenten geeft deze schoenen een speelse uitstraling die perfect past bij elke outfit. Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen deze sneakers gemakkelijk zelf aan- en uittrekken, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik.

De Small V-12 Chfree is een must-have voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Het merk Veja staat garant voor kwaliteit en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. Met hun hoogwaardige leer en gerecyclede polyester voering bieden ze niet alleen een trendy uitstraling, maar ook een duurzame keuze. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en langdurig gebruik. Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen deze sneakers gemakkelijk zelf aan- en uittrekken. Of het nu voor school, speeltijd of een dagje uit is, deze sneakers zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies