Palladium

Pallabrousse Cuffwp Apple Cinnamon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Organisch katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Palladium
Merk kleurnaam Apple Cinnamon
Merk product code 77982
Serie Pallabrousse
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere veterboots die perfect passen bij jouw casual outfits? Dan zijn de Pallabrousse Cuffwp veterboots van Palladium echt iets voor jou! Deze trendy schoenen zijn gemaakt van organisch katoen, wat niet alleen zorgt voor een duurzame keuze, maar ook voor een comfortabele pasvorm. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht katoen, waardoor je de hele dag door kunt genieten van optimaal draagcomfort.

De Pallabrousse Cuffwp veterboots hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het bos of een dagje door de stad struint, met deze schoenen ben je verzekerd van stabiliteit en ondersteuning. Het merk Palladium staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy designs, en dat is zeker terug te zien in deze veterboots.

De Pallabrousse Cuffwp veterboots zijn onderdeel van de Pallabrousse serie en hebben een ronde neus. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen eenvoudig kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De kleur van deze schoenen is Apple Cinnamon, een warme en stijlvolle kleur die perfect past bij het najaar. Met de merkproductcode 77982 weet je zeker dat je een authentiek paar Palladium schoenen in handen hebt.

Ben jij klaar om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu de Pallabrousse Cuffwp veterboots en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies