KARMA

Karma Double Necklace Dots Disc Zilver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Karma
Merk kleurnaam Zilver

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie? Dan is de Karma Double Necklace Dots Disc een absolute must-have. Deze prachtige ketting behoort tot de categorie Kettingen en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver, straalt deze ketting elegantie en klasse uit.

De Karma Double Necklace Dots Disc is afkomstig van het gerenommeerde merk Karma, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met zijn zilveren kleur past deze ketting perfect bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat of een dagelijkse look wilt opvrolijken, deze ketting voegt een vleugje glamour toe aan elke stijl.

Met zijn unieke design van dubbele kettingen en dots disc hanger, trekt deze ketting zeker de aandacht. Het subtiele patroon en de glanzende afwerking maken het een echte blikvanger. Combineer het met andere sieraden uit de Karma-collectie voor een complete en trendy look.

Bestel vandaag nog de Karma Double Necklace Dots Disc en geef je outfit een trendy upgrade. Deze ketting is niet alleen een fashion statement, maar ook een tijdloos accessoire dat je keer op keer zult dragen. Voeg een vleugje zilveren magie toe aan je sieradencollectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies