Orelia

Twisted Rope Necklace Chain Gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Metaal
Merk Orelia
Merk kleurnaam Gold plated
Merk product code ORE25458

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol sieraad om je outfit compleet te maken? Dan is de Twisted Rope Necklace Chain van Orelia perfect voor jou! Deze prachtige ketting is speciaal ontworpen voor dames die houden van een elegante en trendy uitstraling.

De Twisted Rope Necklace Chain is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor het een duurzaam en kwalitatief sieraad is. Het is afgewerkt met een gouden plating, wat zorgt voor een luxueuze en glanzende uitstraling. Met deze ketting om je nek, straal je zelfvertrouwen en stijl uit.

Orelia, een bekend merk in de modewereld, heeft deze ketting met veel zorg en oog voor detail ontworpen. De gouden kleur van de ketting geeft een tijdloze en chique uitstraling, waardoor het perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een feestelijke avond, deze ketting maakt je look helemaal af.

De Twisted Rope Necklace Chain heeft een unieke productcode, namelijk ORE25458. Dit maakt het gemakkelijk om het sieraad te vinden en te bestellen. Met deze ketting om je nek, ben je verzekerd van een eyecatcher die je outfit naar een hoger niveau tilt.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Twisted Rope Necklace Chain van Orelia toe aan je sieradencollectie. Bestel nu en geniet van de elegante en trendy uitstraling die deze ketting je biedt!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies