Ania Haie

Forget me Knot Earrings Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Hoogte 1.2 cm
Materiaal 925 Sterling zilver
Merk Ania Haie
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code AH E029-04H
Serie Forget me Knot
Stijl Trendy

De Forget me Knot oorbellen zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire. Met een hoogte van 1.2 cm zijn deze oorbellen subtiel en elegant. Ze zijn gemaakt van 925 Sterling zilver, wat zorgt voor een duurzame en hoogwaardige kwaliteit. Het merk achter deze prachtige oorbellen is Ania Haie, een bekend merk in de fashion industrie. De zilverkleurige afwerking geeft deze oorbellen een tijdloze uitstraling. De product code van deze oorbellen is AH E029-04H en ze behoren tot de populaire serie "Forget me Knot".

Met hun trendy stijl zijn de Forget me Knot oorbellen een must-have voor elke fashionista. Ze zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits. Of je nu een casual look wilt creëren of een avondje uit gaat, deze oorbellen voegen een vleugje glamour toe aan elke outfit.

Deze oorbellen zijn niet alleen stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit. Het gebruik van 925 Sterling zilver zorgt ervoor dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen verkleuring. Daarnaast zijn ze ook hypoallergeen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met gevoelige oren.

Met de Forget me Knot oorbellen van Ania Haie maak je een fashion statement. Ze zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie en zullen zeker de aandacht trekken. Bestel ze vandaag nog en geef je look een trendy en elegante touch!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies