Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Still Nordic

Still Nordic
Filters
Sorteer op
27 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Still Nordic

In 2013 begon het allemaal voor het merk Still Nordic. Zij kregen de kans om samen te gaan werken met de beste Scandinavische designers en leerleveranciers. Deze kans lieten zij natuurlijk niet aan zich voorbijgaan. Zo werd Still Nordic een feit.

Om het hele proces in eigen beheer te kunnen uitvoeren, worden alle tassen geproduceerd in de eigen fabrieken in India. In deze fabrieken staat de aangename werkomgeving en het welzijn van de werknemers op één. De werknemers zijn erg gepassioneerd, hun vaardigheden worden vaak doorgegeven van generatie op generatie. Zo hebben veel families door de eeuwen heen met leer en leerproducten gewerkt.
 

Het Still Nordic assortiment

Het Scandinavische merk richt zich met de tijdloze designs op de moderne consument. Still Nordic wordt gezien als een nonchalant en stoer merk, dat past bij de Scandinavische levensstijl en waarden. Still Nordic staat voor passie, loyaliteit en verantwoordelijkheid. In ons assortiment vind je handtassen, laptoptassen, heuptassen en portemonnees van Still Nordic.
 

Tassen van Still Nordic

Een mooie leren tas is onmisbaar bij elke outfit. De tassen van Still Nordic worden gemaakt van 100% echt leer en met de hand afgewerkt. Zo heeft elke tas een unieke uitstraling en gedetailleerde afwerking. De tassen van Still Nordic zorgen voor jarenlang plezier, want met de tijd wordt het leer alleen maar mooier! 
 

Portemonnees van Still Nordic

Bij elke Still Nordic tas past een mooie portemonnee. Match bijvoorbeeld je tas met bijpassende zwart- of cognackleurige portemonnee. Still Nordic heeft een model portemonnee in hun collectie: de zip-around wallet. Deze portemonnee is er in twee maten en biedt ruimte voor je pasjes, brief- en muntgeld. De trendy portemonnees van Still Nordic kenmerken zich door de goede kwaliteit, elegantie en functionaliteit.
 

Bestel Still Nordic online

Jouw perfecte Still Nordic tas of accessoire gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk van je tas of accessoire kan gaan genieten. Liever het product eerst in het echt zien voordat je het koopt? Neem eens een kijkje in een van onze winkels!