Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Still Nordic

Still Nordic
Filters
Sorteer op
16 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Still Nordic

Still Nordic is een Deens merk dat tijdloze, leren tassen maakt voor de moderne man en vrouw. De tassen van het Scandinavische merk zijn tijdloos, functioneel, duurzaam en betaalbaar. De kernwaarden van het bedrijf zijn passie, loyaliteit en verantwoordelijkheid. Alle ontwerpen van Still Nordic beschikken over een minimalistisch design dat er tegelijkertijd wel voor kan zorgen dat je je identiteit kan uiten. Minimalistisch hoort bij de Scandinavische cultuur en dit hebben zij verder in hun producten geuit. De tassen hebben een topkwaliteit en zijn daarom dan ook gebruiksvriendelijk. De lederen items gaan lekker lang mee en dit zorgt voor een lange levensduur van het product.


Begin van Still Nordic

Still Nordic kreeg in het begin de kans om samen te werken met de beste Scandinavische designers en leerleveranciers. Dit was als startbedrijf natuurlijk een mooie mogelijkheid en daarom grepen zij deze kans gelijk aan. Dit alles gebeurde in 2013. Still Nordic werd een feit en is inmiddels in meerdere winkels te vinden.


Collectie

Still Nordic lanceert twee hoofdcollecties elk jaar. Deze vallen te onderscheiden in de zomercollectie en de wintercollectie. Alhoewel de tassen twee keer paar vernieuwd worden, zijn er sterke basistassen die altijd goed blijven. ‘Anouk’ is hierin de vrouwelijke collectie en ‘Clean’ is de mannelijke collectie. Neem gerust een kijkje om deze items te zien.


Fabriek Still Nordic

Om het hele proces in eigen beheer te kunnen uitvoeren, worden alle tassen geproduceerd in de eigen fabrieken van Still Nordic in India. In deze fabrieken staat de aangename werkomgeving en het welzijn van de werknemers op nummer één. Het leuke hieraan, is dat de werknemers zelf ook erg gepassioneerd zijn over hun werk! Veel van deze families hebben door de eeuwen heen al gewerkt met leer en leerproducten. Hun passie voor het werk gaat diep en daarom delen zij hun vaardigheden vaak van generatie tot generatie. Still Nordic plukt tot aan de dag van vandaag, om die reden, de vruchten nog van hun kennis! Dit is volledig terug te zien in de mooie afwerking van de lederen producten van het merk.


Het Still Nordic assortiment

Het Scandinavische merk richt zich met de tijdloze designs op de moderne consument. Still Nordic wordt gezien als een nonchalant en stoer merk, dat past bij de Scandinavische levensstijl en waarden. In het assortiment van The Little Green Bag vind je handtassen, laptoptassen, heuptassen en portemonnees van Still Nordic die allen prachtig bij jou zullen staan.


Tassen van Still Nordic

Een mooie leren tas is onmisbaar bij elke outfit. De tassen van Still Nordic worden gemaakt van 100% echt leer en met de hand afgewerkt. Zo heeft elke tas een unieke uitstraling en gedetailleerde afwerking. De tassen van Still Nordic zorgen voor jarenlang plezier, want met de tijd wordt het leer alleen maar mooier! Het materiaal wordt steeds zachter en dit is een heel aangenaam gevoel in je handen wanneer je de tas vasthoudt.


Portemonnees van Still Nordic

Bij elke Still Nordic tas past een mooie portemonnee. Match bijvoorbeeld je tas met bijpassende zwart- of cognackleurige portemonnee. Still Nordic heeft een model portemonnee in hun collectie: de zip-around wallet. Deze portemonnee is er in twee maten en biedt ruimte voor je pasjes, brief- en muntgeld. De trendy portemonnees van Still Nordic kenmerken zich door de goede kwaliteit, elegantie en functionaliteit.


Bestel Still Nordic online

Jouw perfecte Still Nordic tas of accessoire gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk van je tas of accessoire kan gaan genieten. Liever het product eerst in het echt zien voordat je het koopt? Neem eens een kijkje in een van onze winkels!