Eastpak

The One Army Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 21 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Army Olive
Merk product code EK000045
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie The One
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2.5 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is The One van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een uniek ontwerp dat zowel volwassenen als jongeren aanspreekt.

The One heeft een compact formaat met afmetingen van 16 cm breed, 5.5 cm diep en 21 cm hoog. Het is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor het zowel waterbestendig als slijtvast is. De Army Olive kleur geeft deze tas een stoere uitstraling die past bij elke outfit.

Met een inhoud van 2.5 liter biedt The One voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het heeft een ritssluiting, waardoor je waardevolle items veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft deze tas een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen.

Wat deze crossbodytas echt onderscheidt, zijn de handige opbergmogelijkheden. The One heeft 1 binnenvak met ritssluiting en 2 buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk bij de hand hebben.

Deze tas maakt deel uit van de populaire serie The One van Eastpak. Het is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en functionaliteit. Met de productcode EK000045 weet je zeker dat je een authentiek Eastpak-product in handen hebt.

Kortom, The One is de ideale crossbodytas voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy accessoire. Met zijn compacte formaat, duurzaam materiaal en handige opbergmogelijkheden zal deze tas zeker aan al je verwachtingen voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies