Fred de la Bretoniere

FRB0318 Crossbody Metallic Grain Leather S Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Materiaal Leer
Merk Fred de la Bretoniere
Merk kleurnaam Gold
Merk product code 261010299
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de FRB0318 Crossbody Metallic Grain Leather S van Fred de la Bretoniere perfect voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze crossbodytas heeft een compact formaat met afmetingen van 21 cm breed, 3 cm diep en 16 cm hoog. Hierdoor is het de ideale tas om al je essentiële spullen in op te bergen, zonder dat het te zwaar of onhandig wordt. Het materiaal van de tas is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De FRB0318 Crossbodytas is uitgevoerd in een prachtige gouden kleur, wat een trendy en opvallende touch geeft aan je outfit. De tas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de tas draagt.

Wat deze tas extra praktisch maakt, is het binnenvak met ritssluiting. Hierin kun je kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee veilig opbergen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze crossbodytas is de perfecte metgezel.

Met de FRB0318 Crossbody Metallic Grain Leather S van Fred de la Bretoniere combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Bestel deze trendy crossbodytas vandaag nog en maak een fashion statement!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies