HVISK

Jolly Twill Ancient White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 11.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk HVISK
Merk kleurnaam Ancient White
Merk product code 2302-016-020000
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Jolly Twill van HVISK de ideale keuze voor jou. Deze handtas behoort tot de categorie Handtassen en heeft een tijdloos ontwerp dat moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit.

De Jolly Twill heeft een compact formaat met afmetingen van 19 cm breed, 11.5 cm diep en 17 cm hoog. Dit maakt het de perfecte maat om al je essentiële spullen mee te nemen, zonder dat de tas te groot of onhandig wordt.

Deze handtas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een elegante uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, terwijl het polyamide materiaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Het merk HVISK staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Jolly Twill is daar geen uitzondering op. De Ancient White kleur geeft de tas een verfijnde uitstraling, terwijl de merkproductcode 2302-016-020000 ervoor zorgt dat je een uniek en authentiek item in handen hebt.

Wat betreft opbergmogelijkheden, heeft de Jolly Twill een handig binnenvak met ritssluiting. Hierin kun je je waardevolle spullen veilig opbergen, zodat je altijd georganiseerd blijft. Daarnaast heeft de tas een afneembare schouderband, waardoor je kunt kiezen hoe je hem draagt - als handtas of als schoudertas.

De magneetsluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, terwijl de tas toch veilig gesloten blijft. Met de Jolly Twill van HVISK ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies