Michael Kors

Jade XS Gusset Crossbody brown black & gold colored hardware

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam brown black & gold colored hardware
Merk product code 32H9GJ4C0B
Opberg opties 2 open buitenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Jade
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Jade XS Gusset Crossbody van Michael Kors de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Jade XS Gusset Crossbody heeft een compact formaat van 18 cm breed, 7.5 cm diep en 13.5 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal voor dagelijks gebruik en past hij moeiteloos bij elke outfit. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling.

Deze crossbodytas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe gevoel. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze tas. De kleur van de tas is bruinzwart, gecombineerd met goudkleurige hardware.

De Jade XS Gusset Crossbody biedt voldoende opbergmogelijkheden. Met 2 open buitenvakken kun je gemakkelijk je essentials zoals je telefoon, sleutels en portemonnee bij de hand houden. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

Deze tas maakt deel uit van de Jade serie en heeft een magneetsluiting met overslag. Met een volume van 1 liter biedt deze crossbodytas genoeg ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met de Jade XS Gusset Crossbody ben je altijd stijlvol en praktisch onderweg.

Deze trendy crossbodytas met zijn compacte formaat en hoogwaardige materialen is een must-have voor elke fashionista. Bestel nu de Jade XS Gusset Crossbody van Michael Kors en maak een statement met je stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies