LouLou Essentiels

Coachella Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cream
Merk product code 104BAG167DG
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Coachella
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Coachella van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 16 cm is deze tas compact genoeg om comfortabel te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

De Coachella is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. De tas is uitgerust met een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je hem draagt. Of je nu kiest voor een casual crossbody-stijl of liever de tas als clutch gebruikt, de Coachella past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

Met de ritssluiting aan de bovenkant van de tas kun je gemakkelijk en veilig al je spullen opbergen. Daarnaast beschikt de Coachella over een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot bijvoorbeeld je telefoon of sleutels. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar je belangrijkste items.

De Coachella is onderdeel van de Coachella serie en heeft de kleurnaam "Cream". Deze neutrale kleur maakt de tas veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uitgaat of een festival bezoekt, met de Coachella ben je altijd stijlvol en praktisch onderweg.

Met de Coachella crossbodytas van LouLou Essentiels haal je een trendy en functioneel accessoire in huis. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze must-have tas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies