Ted Baker

Ayalina Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 255527
Type sluiting Draaisluiting
Volume 2 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Maak kennis met de Ayalina van Ted Baker, een must-have accessoire voor dames. Met zijn afmetingen van 21 cm breed, 7 cm diep en 17 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer en afgewerkt met goudkleurige hardware, straalt de Ayalina luxe en elegantie uit.

De Ayalina is voorzien van een handige draaisluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze tas is de perfecte metgezel. Met een inhoud van 2 liter biedt hij voldoende ruimte voor je portemonnee, telefoon, sleutels en meer.

Met zijn tijdloze zwarte kleur is de Ayalina gemakkelijk te combineren met elke outfit. Of je nu een casual jeans en T-shirt draagt of een chique jurk, deze tas voegt direct een vleugje klasse toe aan je look. De Ayalina is niet alleen een praktische accessoire, maar ook een fashion statement.

Met zijn merknaam "Ted Baker" en productcode "255527" ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Ted Baker staat bekend om zijn oog voor detail en verfijnde ontwerpen, en de Ayalina is daar geen uitzondering op. Met deze tas laat je zien dat je stijlvol en trendy bent.

Wacht niet langer en voeg de Ayalina crossbodytas toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies