Reisenthel

Coolerbag S Pocket Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 12 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Opberg opties 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2.5 l

De Coolerbag S Pocket van Reisenthel is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische koeltas. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 12 cm, biedt deze tas voldoende ruimte om al je favoriete snacks en drankjes koel te houden tijdens een dagje uit of een picknick in het park.

Deze koeltas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je eten en drinken goed geïsoleerd blijven. Met een volume van 2.5 liter is er genoeg ruimte voor al je benodigdheden.

De Coolerbag S Pocket heeft een handige ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je snacks en drankjes. Daarnaast beschikt de tas over 1 open binnenvak, waarin je kleine items zoals servetten of bestek kunt opbergen.

Deze koeltas is verkrijgbaar in de kleur "Twist Blue" en heeft het merk Reisenthel, bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt in het park of een gezellige picknick plant, de Coolerbag S Pocket is de perfecte metgezel om je eten en drinken koel te houden.

Met zijn trendy design en praktische functies is de Coolerbag S Pocket de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een koeltas die zowel duurzaam als stijlvol is. Bestel vandaag nog en geniet van je favoriete snacks en drankjes, altijd koel en fris!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies