Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Reisenthel

Coolerbag S Pocket Pop Strawberry

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22.5 cm
Diepte 18.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 12 cm
Materiaal Gerecycled PET
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Pop Strawberry
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2.5 l

De Coolerbag S Pocket van Reisenthel is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en praktische koeltas. Met een breedte van 22.5 cm, een diepte van 18.5 cm en een hoogte van 12 cm, biedt deze compacte koeltas voldoende ruimte om al je favoriete snacks en drankjes koel te houden.

Deze koeltas is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het gebruik van gerecycled materiaal is een bewuste keuze van Reisenthel, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en milieuvriendelijke producten.

De Coolerbag S Pocket heeft een handige ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je gekoelde items. De inhoud van 2.5 liter biedt voldoende ruimte voor je lunch, snacks of zelfs een paar blikjes frisdrank. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een picknick in het park hebt gepland of gewoon je lunch koel wilt houden op het werk, deze koeltas is de perfecte metgezel.

Met de merk kleurnaam "Pop Strawberry" voegt deze Coolerbag S Pocket een vleugje speelsheid en kleur toe aan je outfit. Of je nu een fashionista bent of gewoon van stijlvolle accessoires houdt, deze koeltas zal zeker de aandacht trekken.

Kortom, de Coolerbag S Pocket van Reisenthel is niet alleen een praktische en duurzame koeltas, maar ook een fashion statement. Met zijn compacte formaat, trendy design en handige ritssluiting is deze koeltas de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en houd je favoriete snacks en drankjes koel in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies