Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

LOQI tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.LOQI tassen

LOQI is een modern, vrolijk en internationaal merk. Dat is terug te zien in de eigentijdse tassen. LOQI is gevestigd in Berlijn en heeft een divers team van werknemers afkomstig van over de hele wereld. Het merk heeft een milieuvriendelijke missie, zij creëren eco-vriendelijke producten waarbij ze zo min mogelijk schadelijke stoffen gebruiken met oog op een schonere toekomst.
 

Tassencollectie van LOQI

De tassen van LOQI worden ontworpen in samenwerking met verschillende kunstenaars, zoals Stephen Cheetham en Erik Kessels. Elke LOQI-tas is anders, zo past er bij iedereen wel een mooie tas. De shoppers van LOQI zijn ware musthaves voor de snelle boodschap. De tassen zijn licht en opvouwbaar voor in je handtas. Wanneer je nu je boodschappentas vergeet heb je altijd een LOQI-tas bij je en hoef je geen plastic tasje te kopen. Dit is een win-winsituatie voor jouw portemonnee en het milieu!
 

Museum Collection

De LOQI Museum collectie bestaat uit tassen met prints van bekende schilderijen uit werelds mooiste musea. Zoals de abstracte tas Composition van Piet Mondriaan, de tas met het Meisje met de Parel en Het Melkmeisje van Johannes Vermeer en de tas met Zonnebloemen van Vincent van Gogh.
 

Koop je LOQI tas online

Heb je een leuke LOQI tas gevonden waar jij boodschappen mee wilt gaan doen? Bestel deze dan eenvoudig en snel online in onze webshop! Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk plezier hebt van je handige nieuwe aanwinst!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.