Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

O My Bag tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Je selectie Wis alles
Filters
Sorteer op
10 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

O My Bag tassen

Bij het Nederlandse merk O My Bag is duurzaamheid erg belangrijk. O My Bag is opgericht in 2010 door Paulien Wesselink. De prachtige tassen zijn gemaakt van eco-leer, wat ervoor zorgt dat geen een tas hetzelfde is. De tassen worden gemaakt in lokale ateliers in India, waar Paulien bewust voor heeft gekozen. De werknemers werken in een veilige omgeving en krijgen een eerlijke prijs voor hun harde werk. Door een O My Bag tas aan te schaffen draag je bij aan een betere wereld!
 

De tassencollectie van O My Bag

O My Bag heeft het ideale excuus voor jou gecreëerd om een nieuwe tas te kopen. Je kunt er namelijk écht de wereld een beetje mooier door en mee maken. Er ontstaat namelijk steeds meer de vraag naar ethisch verantwoorde producten, die op een maatschappelijk verantwoorde manier tot stand zijn gebracht. O My Bag brengt deze producten tot stand, door alle support te bieden aan haar leveranciers.

De tassen van O My Bag komen steeds meer tot zijn recht naarmate de tas meer gebruikt wordt. Dit komt door het speciale eco-leer dat gebruikt wordt. Het is op natuurlijke wijze gelooid, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van natuurlijk gelooid leer, betekent dit dat geen enkele tas hetzelfde is. Daardoor kan er bijvoorbeeld enig kleurverschil zijn tussen twee dezelfde tassen, en komt het leer steeds meer tot haar recht naarmate je de tas meer gebruikt. Máár daardoor heb je dus wel altijd een uniek exemplaar te pakken dat mettertijd alleen maar mooier wordt. Dit leer geeft O My Bag dus haar kenmerkende look, maar het is ook nog eens goed voor mens en milieu. Je kunt er daarom rustig mee pronken, zonder je schuldig te hoeven voelen over de oorsprong van de tas!

O My Bag biedt een collectie van meer dan 100 verschillende soorten modellen aan, in verschillende kleuren leer. Alle tassen zijn gemaakt van hoog kwaliteit leer. Naast de handtassen, hebben ze ook stoere rugzakken, allerlei soorten crossbodies en elegante shoulder bags.

Een aantal gave clutches van O My Bag zijn de Bag Scarlet en de Ella Midi. Beide ijn het perfecte tassen voor een avondje uit. Of een van de geweldige crossbody tassen, zoals The Audrey, Luna Bag en de Emily. De perfecte tassen voor jouw fijne spulletjes. Maar ook de shoppers van O My Bag zijn echt tof om in je garderobe hebben. De Posh Stacey Midi is er daar een van en met deze stijlvolle tas ben jij goed voorbereid voor een dagje op kantoor.
 

Koop je O My Bag tas online

Heb jij hét O My Bag artikel gevonden op onze website? Bestel dan snel  je favoriete O My Bag tas gemakkelijk online via The Little Green Bag voordat het uitverkocht is! Je wilt natuurlijk niet dat het door je digitale vingers glipt. Wij bij The Little Green Bag vinden het belangrijk dat jij jouw artikel snel in huis hebt. Daarom gaan we ook direct met jouw bestelling aan de slag. De tas wordt voor je verpakt en direct verzonden, zodat je er snel plezier van zult hebben. Voor 23.00 wordt je bestelling vandaag nog naar je verzonden. Wil je de tas liever eerst in het echt zien? Geen probleem. Bij The Little Green Bag kun je ook in een van onze winkels terecht. Niet elk artikel is verkrijgbaar in een winkel, de filiaalvoorraad vind je op onze website op de artikelpagina. Bezoek onze winkelpagina voor het filiaal bij jou in de buurt.