Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Pretty Hot And Tempting

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Pretty Hot And Tempting

Dat de Hollandse cultuur goed samengaat met de culturen uit verre landen laten de tassen van het merk Pretty Hot And Tempting zien. Hun stoere items zijn gebaseerd op een mix van invloeden uit de hele wereld. De items zijn gemaakt van leer en vachten, gecombineerd met andere kleurrijke materialen. De items worden geproduceerd in India. Regelmatig vindt er een tripje plaats naar India, waar de fabriek wordt bezocht en op zoek gegaan wordt naar nieuwe materialen op de lokale markten.
 

De tassencollectie van Pretty Hot And Tempting

De tassen van Pretty Hot And Tempting vallen direct op door hun unieke uitstraling. De trendy handtassen zijn ideaal als shopper of voor naar het werk. De handtassen bieden genoeg ruimte en beschikken over extra opbergvakken. De leuke clutches zijn perfect voor een avondje uit, maar ook ideaal als festival tasje. De binnenkant van deze clutches zijn compact, maar bieden ruimte voor de belangrijkste spulletjes.
 

Koop je Pretty Hot And Tempting tas online

Heb jij de perfecte Pretty Hot And Tempting tas gevonden? Wacht dan niet langer en bestel direct via onze website. De tas wordt zorgvuldig voor je ingepakt, zodat je er zo snel mogelijk plezier van kunt hebben!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.