Herschel Supply Co.

Tech Novel Raven Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 52.1 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32.4 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Raven Crosshatch
Merk product code 10916
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Tech
Type sluiting Ritssluiting
Volume 45 l

Ben je op zoek naar een ruime en praktische schoudertas? Dan is de Tech Novel van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 52.1 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 32.4 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een weekendje weg bent of gewoon een dagje op pad gaat, deze tas is perfect voor volwassenen die graag stijlvol en georganiseerd willen blijven.

De Tech Novel is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De tas is onderdeel van de Tech serie van Herschel Supply Co., wat staat voor kwaliteit en functionaliteit. Met een volume van 45 liter kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen, zonder dat de tas te zwaar wordt.

De schouderband van de Tech Novel is verstelbaar en afneembaar, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de tas draagt. Of je hem nu over je schouder draagt of als een crossbody tas, het is allemaal mogelijk. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

De Tech Novel is verkrijgbaar in de kleur Raven Crosshatch, wat een trendy en veelzijdige keuze is. De merkproductcode van deze tas is 10916, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt. Kortom, met de Tech Novel schoudertas ben je altijd klaar voor elke gelegenheid, terwijl je er ook nog eens stijlvol uitziet.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies