Reisenthel

Allrounder Large Reistas black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 39.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam black
Schouderband Verstelbaar
Serie Allrounder
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Op zoek naar de perfecte reistas die geschikt is voor elke gelegenheid? Maak kennis met de Allrounder Large Reistas van het merk Reisenthel. Deze schoudertas is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en praktische tas. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 39.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Allrounder Large Reistas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of voorkeur. Met een handige ritssluiting is het gemakkelijk om je spullen veilig op te bergen en te openen.

Deze tas behoort tot de schoudertassen categorie en is perfect voor mensen die graag hun handen vrij willen hebben tijdens het reizen of winkelen. De Allrounder serie van Reisenthel staat bekend om zijn veelzijdigheid en functionaliteit, en deze Large Reistas is daar geen uitzondering op. Met een volume van 30 liter kun je al je essentials meenemen zonder concessies te doen aan stijl.

De Allrounder Large Reistas is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat perfect past bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu op zakenreis gaat, een weekendje weg plant of gewoon je dagelijkse benodigdheden wilt meenemen, deze tas is de ideale metgezel. Bestel vandaag nog jouw Allrounder Large Reistas en ervaar het gemak en de stijl die het te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies