Guess

Eco Brenton Tote Almond

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Almond
Merk product code HWEVG8 39023
Serie Eco Brenton
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die niet alleen trendy is, maar ook milieuvriendelijk? Dan is de Eco Brenton Tote van Guess de perfecte keuze voor jou. Met zijn ruime formaat en eigentijds ontwerp is deze tas ideaal voor dames die graag al hun essentials bij zich dragen.

De Eco Brenton Tote heeft een breedte van 36 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 27 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je spullen. Het materiaal van de tas is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

Guess, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze tas ontworpen met oog voor detail. De kleur van de tas is almond, wat perfect past bij elke outfit. De merkproductcode van de Eco Brenton Tote is HWEVG8 39023, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Guess-product in handen hebt.

De tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Eco Brenton Tote is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Met de Eco Brenton Tote van Guess maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Bestel deze trendy schoudertas vandaag nog en geniet van stijl en functionaliteit in één!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies