Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Ucon Acrobatics tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Je selectie Wis alles
Filters
Sorteer op
6 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Ucon Acrobatics tassen

Ucon Acrobatics tassen zijn echte lifestyle tassen. Ucon Acrobatics is een Duits merk waar creativiteit, kwaliteit, innovatie en ethiek centraal staan. Alle tassen zijn uniseks, minimalistisch en stijlvol. Ucon Acrobatics ontwerpt voornamelijk rugzakken, maar er zijn ook heuptasjes en handtassen van Ucon Acrobatics.

De Ucon Acrobatics tassen zijn er in verschillende series, waar elke serie zijn eigen kenmerken heeft.
 

Lotus Series

De Lotus Serie is geïnspireerd op de natuur. De buitenkant is gemaakt van een rubberen, ftalaatvrije PU. De binnenkant van deze tassen hebben een zachte fleece, zodat je waardevolle spullen beschermd zijn tegen krassen. De collectie heeft een matte afwerking voor een moderne en eigentijdse look.
 

Stealth Series

De Stealth Serie is ontworpen om al je waardevolle spullen veilig te houden. Deze serie is gemaakt van ecologisch gerecycled PET-weefsel met een waterdichte TPE-coating aan de binnenzijde. De collectie bevat verder geen toeters en bellen en is strak van design.
 

Seal Series

De Seal Serie bevat tassen die perfect zijn voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. De tassen zijn duurzaam en waterdicht. Zo combineert de collectie functionaliteit met een modern design.
 

Original Series

De Original Serie is gemaakt van een gerecyclede bron. Het canvas is geschikt voor alledaagse avonturen en afgewerkt met een milieuvriendelijke vuil- en waterafstotende coating. 
 

Bestel je Ucon Acrobatics tas bij The Little Green Bag

Heb je een toffe tas van Ucon Acrobatics gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk plezier hebt van je nieuwe Ucon Acrobatics tas!